Skip to main content

VISJON

Visjon er en av våre to skiltserier i kombinasjonen glass og aluminium. Det rene designet gir mange muligheter for en kreativ utforming av budskapet på skiltet:

Stående eller liggende format? Bruke hele glassflaten til skiltplakaten?

Eller la glassets gjennomsiktighet knytte budskapet og omgivelsene sammen?

Husk også at plakatfolien ikke må være firkantet – den kan skjæres i mange former.

På Visjon er glasset er ført inn i et spor i skiltstolpen. Plakatfolien monteres på baksiden av glasset, og den er utskiftbar. Visjon leveres med to stolper, som kan være rette eller vinklet. Vinklede stolper gjør skiltet mindre dominerende i landskapet. Visjon kan også seriemonteres, og den kan kombineres med vår andre skiltserie i glass, Libelle. Vi leverer også veggskilt i glass.

Materialbruk

De fleste skilt fra Arkeoplan er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skiltplatene til Libelle og Visjon er produsert i kraftig 8 mm herdet glass, som er kantslipt og polert. Skulle et slikt stort glass bli ødelagt, vil det pulveriseres i “sukkerbiter” og utgjøre lite fare for kuttskader.

Rette stolper

Glasset er festet i spor i stolpene. Innfestingsmetoden gjør at vi unngår punktbelastning på glasset, og vi beholder den store styrken som det herdete glasset gir. Skilt med rette stolper kan seriemonteres.

Vinklede stolper

Glasset er festet i stolper som er vinklet, for å gjøre skiltet mindre dominerende i landskapet. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Seriemontert

Skiltseriene Visjon og Libelle kan også monteres i rekke, i trekant, eller i firkant. De kan monteres sammen i symmetriske og asymmetriske løsninger, og kombineres på mange spennende måter. Ta kontakt, så finner vi en løsning som passer til ditt prosjekt.