Skip to main content

VEGGSKILT

Flere av våre skiltserier kan også leveres som veggmonterte skilt. Både ArkeoPlano og Visjon kommer i egne utgaver som veggskilt. Disse kan gjerne kombineres med stolpeskilt fra samme serie, eller de kan monteres alene på steder der veggskilt er den beste løsningen.

Arkeoplan leverer også veggskilt i polykarbonat og i cortenstål.

Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste skiltløsningen til ditt prosjekt.

Materialbruk

De fleste skilt fra Arkeoplan er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skiltseriene Arkeo og Plano som veggskilt er produsert i vedlikeholdsfri, pulverlakkert aluminium, med mulighet for valg av egne farger. Skiltplatene til våre veggskilt i glass er produsert i kraftig 8 mm herdet glass, som er kantslipt og polert. Skulle et slikt stort glass bli ødelagt, vil det pulveriseres i “sukkerbiter” og utgjøre lite fare for kuttskader.

Arkeo

Arkeoskilt har skilttavle med ramme. Skiltplakaten monteres på en plate, og det er lett å skifte plakat i rammeløsningen. Dette gjør Arkeoskilt ekstra godt egnet der det er behov for å skifte ut informasjon, for eksempel etter årstid.

Plano

Klassisk form, plakatprint monteres direkte på skilttavlen. Plano kan leveres i mange forskjellige farger, og skilttavlen kan leveres i ulike format og former. Noen av bruksområdene skiltserien Plano fungerer godt til, er for eksempel turinformasjonstavler og her-står-du-nå-tavler i henhold til Turskiltprosjektets krav og spesifikasjoner. Plano er også godt egnet til ulike varsel- og påbudsskilt.

Visjon

Det rene designet gir mange muligheter for en kreativ utforming av budskapet på skiltet:

Stående eller liggende format? Bruke hele glassflaten til skiltplakaten? Eller la glassets gjennomsiktighet knytte budskapet og omgivelsene sammen? Husk også at plakatfolien ikke må være firkantet – den kan skjæres i mange former.