PLANO

Klassisk form, enkel utgave, som monteres med plakatprint direkte på skilttavlen. Plano kan leveres i mange forskjellige farger, og skilttavlen kan leveres i ulike format og former. Plano gir rom for kreativ grafisk formgiving av budskapet. Husk at heller ikke plakatfolien behøver å være firkantet – den kan skjæres i mange former.

Våre skiltstolper kjennetegnes med skråskåret topp, og skiltserien Plano har runde stolper i pulverlakkert aluminium.

Noen av bruksområdene skiltserien Plano fungerer godt til, er for eksempel turinformasjonstavler og her-står-du-nå-tavler i henhold til Merkehåndbokas skiltmanual. Plano er også godt egnet til ulike varsel- og påbudsskilt.

Materialbruk

De fleste skilt fra Arkeoplan er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skråstilte skilt

Skilttavlen er festet på toppen av en eller to stolper, direkte i bakplaten. Skilttavlen er vinklet på skrå mot leser. Skiltet kan leveres i et panoramaformat som kalles dobbel A3 eller dobbel A2. Det tilsvarer to liggende A3 eller A2 ark etter hverandre. Skiltplakaten er montert direkte på skilttavlen.

Rette stolper

Skilttavlen er bakmontert med fastsveist klamme på én eller to rette stolper. En skiltløsning som er godt egnet der skiltet skal synes tydelig. Skilttavlen kan leveres i mange format og former. Skilt med rette stolper kan også seriemonteres.

Vinklede stolper

Skilttavlen er festet mellom stolper som er vinklet, for å gjøre skilt mindre dominerende i landskapet. Skiltplakaten er montert direkte på skilttavlen. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Veggmontert

Vi leverer også Arkeoskilt for montering på vegg. Se flere av våre veggskilt her