PLANO

Plano er et ypperlig valg som informasjonsskilt. Skiltserien har en klassisk, ren form, og ble utviklet for kunder som liker skiltserien Arkeo, men som ikke har behov for  skilt med ramme. Plano har plakatprint montert direkte på skiltplaten. Denne skiltplaten kan leveres i ulike formater og former – og Plano egner seg derfor godt til varsel- og påbudsskilt.

Plano også populær til turinformasjonstavler og her-står-du-nå-tavler som skal følge skiltmanualen i Merkehåndboka.

Våre skiltstolper kjennetegnes med skråskåret topp, og skiltserien Plano har runde stolper i pulverlakkert aluminium.

Materialbruk

De fleste skilt fra Arkeoplan er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skråstilte skilt

Skiltplaten er festet på toppen av én eller to stolper direkte i bakplaten. Skiltplaten er vinklet på skrå mot leseren og kan også leveres i et panoramaformat som kalles dobbel A3 eller dobbel A2.

Rette stolper

Skiltplaten er festet mellom rette stolper som kan være sidemonterte (med ører) eller bakmonterte. En løsning som er godt egnet der skiltet skal synes godt. Selve skiltplaten kan leveres i mange formater og former. Skilt med rette stolper kan også seriemonteres.

Vinklede stolper

Skiltplaten er festet mellom stolper som er vinklet. Dette er med på å gjøre skiltet mindre dominerende i landskapet. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Veggmontert

Vi leverer også Planoskilt for montering på vegg. Se flere av våre veggskilt her