Skip to main content

LIBELLE

Libelle er en av våre to skiltserier i kombinasjonen glass og aluminium. Designet er rent og lett, og selv store skilt blir mindre dominerende i landskapet når de knyttes sammen med omgivelsene på sømløst vis gjennom glasset.

På Libelle går glasset helt gjennom stolpen og ut på andre siden. Det gjør at skiltet får flere felt til montering av skiltplakater, og muligheter for kreativ grafisk formgiving av budskapet. Plakatfolien monteres på baksiden av glasset, og er utskiftbar.

Libelle kan leveres med en enkelt stolpe, eller med to stolper, som kan være rette eller vinklet. Libelle kan også kombineres i seriemontasjer med vår andre skiltserie i glass, Visjon. Vi leverer også veggskilt i glass.

Materialbruk

De fleste skilt fra Arkeoplan er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Skiltplatene til Libelle og Visjon er produsert i kraftig 8 mm herdet glass, som er kantslipt og polert. Skulle et slikt stort glass bli ødelagt, vil det pulveriseres i “sukkerbiter” og utgjøre lite fare for kuttskader.

Rette stolper

På én stolpe er glasset er montert slik at det blir to plakatfelt – et på hver side av stolpen. På to stolper får skiltet et midtfelt med to “vinger”.

Vinklede stolper

Glasset er festet gjennom to stolper som er vinklet, for å gjøre skiltet mindre dominerende i landskapet. Skilt med vinklede stolper kan seriemonteres.

Seriemontert

Skiltplaten er festet mellom rette stolper. Et skilt som er godt egnet der skiltet skal synes tydelig. Plakaten er utskiftbar, som på alle Arkeoskilt. Skilt med rette stolper kan også seriemonteres.