Skip to main content

ANDRE SKILTLØSNINGER

Arkeoplan har bred erfaring i utforming og produksjon av skiltløsninger som er tilpasset kundens behov og ønsker. Vi har en del standardiserte løsninger som kan gjøre valget enklere for kunden, men mulighetene for kreative løsninger er nærmest ubegrenset. Det å være kreativ, og hjelpe kunden med helhetlige skiltplaner og riktig materialvalg, er en viktig del av jobben vår. Skilt kan produseres i en mengde forskjellige materialer, enten det gjelder frittstående skilt eller fasadeskilt.

Ta en titt på de skiltene vi presenterer under. Om du ikke finner akkurat den typen skilt du er på jakt etter – ta kontakt med oss, så finner vi den beste skiltløsningen til din bedrift eller ditt prosjekt.

Materialbruk

De fleste skilt fra Arkeoplan er produsert i pulverlakkert aluminium med mulighet for egne fargevalg, men vi anvender også materialer som cortenstål, syrefast stål, herdet glass, og ulike typer plastmaterialer.

Vi benytter høykvalitets printfolie og laminat, blant annet fra 3M, som gir markedets beste garanti for holdbarhet.

Cortenstål

Cortenstål er blitt et populært materiale til skilt. Cortenstål har først en mørk farge, men overflaten ruster raskt og får en karakteristisk glød. Rusten på overflaten beskytter stålet, og cortenstål er et meget værbestandig materiale, som egner seg godt både ute i naturen og i urbane miljø.

Frittstående skilt

Vi har mange års erfaring med utvikling av frittstående skiltløsninger. Ulike informasjonsskilt og pyloner kan produseres i en rekke materialer og utførelser, både til kulturprosjekt og bedrifter. Arkeoplan er en trygg samarbeidspartner i prosessen fra idé til ferdig resultat, og kan bistå i spørsmål om design, materialvalg, og fundamentering. Vi kan designe og produsere komplette skiltløsninger – eller delkomponenter, tilpasset ditt prosjekt.

Lasergraverte skilt

Lasergraverte skilt i syrefast stål kan leveres i mange format og størrelser og monteres på ulike overflater.

Fasadeskilt

Arkeoplan leverer alle typer fasadeskilt: lysskilt, fasadebokstaver, akryl- og glasskilt, plateskilt, eskelokk, uthengsskilt, sjablong, og byggeplasskilt. Mulighetene er mange, både når det gjelder materialvalg og design. Vi hjelper deg med å finne skiltløsningen som formidler din bedrifts identitet på best mulig måte.

Vi tilbyr også helhetlige løsninger med skilting og dekor av fasade, som vindusdekorsolskjerming, skjerming av innsyn og fasadedekor.