Skip to main content

INNVENDIG FOLIERING

Det meste kan folieres! Litt sånn tenker vi her hos Arkeoplan. Nå er kanskje vi over gjennomsnittet interessert i folie, men mulighetene til hva man kan bruke folie til i interiør, er i hvert fall svært mange.

Skjerming av innsyn eller solskjerming er ofte det kundene er på jakt etter når de spør om foliering, enten til kontorlandskap eller i private hjem. Vi har solid erfaring i å hjelpe kundene våre med valg av folietype etter behov, og ikke minst sørge for at det ferdige resultatet blir akkurat slik kunden ønsker. Vi designer, produserer og monterer folie til interiør, med fokus på kvalitet i alle ledd.

Frostet folie

“Frostet folie” kalles folien som gir et frostet eller sandblåst preg på vinduer og glass. Folien er meget godt egnet der det er behov for å skjerme mot innsyn, men likevel slippe gjennom lys. Frostet folie er mye brukt både til kontor, møterom og i private hjem. I frostet folie kan vi skjære ut mønster, former, tekst og logo. Vi kan også printe motiver på denne folien.

Utsmykning og fototapet

Arkeoplan printer foto og kunst i høy kvalitet i store formater, til utsmykning av lokaler eller hjem.

Glass over kjøkkenbenk

Glass over kjøkkenbenk er et ypperlig valg både for moderne og klassiske kjøkken. Det er lett å rengjøre, vedlikeholdsfritt, og raskt å montere. Velg egne motiv som printes og monteres på baksiden av glasset, eller la oss hjelpe deg å finne et motiv eller en ensfarget folie som passer til ditt kjøkken. Du kan ha glass langs hele kjøkkenbenken eller bare i sprutsoner som for eksempel over komfyr og vask. Eller hva med et flott motiv på glass bak vedovnen på stua? Mulighetene er mange!